Katehuolto tuo merkittävän parannuksen kattorakentamisen turvallisuuteen

Katehuollon ja PRP:n uusin innovaatio on räystäs- ja turvakaidejärjestelmä. Se on uusi ratkaisu, joka varmistaa työntekijöille turvalliset puitteet ja lyhentää samalla kattorakentamiseen kuluvaa aikaa. Turvallisuusasetukset ja -normit täyttävä järjestelmä on lisäksi kustannustehokas.

- Tavoitteenamme oli lähteä nostamaan kattorakentamisen turvallisuutta ja löytää tuote jossa turvakaide ja räystäsjärjestelmä yhdistyy, kertaa Katehuollon Arto Korventausta suunnittelun alkuvaiheen ajatuksia.

Järjestelmä toi mukanaan muitakin hyötyjä. Se on kustannustehokas, joka säästää työtunteja putoamissuojauksen rakentamisessa, lisäksi työmaajätettä tulee merkittävästi vähemmän.

Kotimaisuus elää vahvasti tuotteessa.

- Järjestelmän suunnittelu ja innovointi on tamperelaista kädenjälkeä, tuotanto sijaitsee Pohjanmaalla. Kokonaisuudessaan järjestelmä on kotimainen tuote, joka on tärkeä arvo myös Katehuollolla, tuumaa Arto Korventausta tuotannon taustoja ja arvopohjaa.

Räystäs- ja turvakaidejärjestelmät on ollut markkinoilla vasta pari kuukautta ja se on herättänyt uudisrakennuskohteissa mielenkiintoa.

Muun muassa Finavia on panostanut turvakaidejärjestelmän myötä kattorakentamisen työturvallisuuteen käynnissä olevalla laajennustyömaallaan Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Turvakaiteet poistetaan työmaan valmistuttua ja räystäsjärjestelmä jatkaa elämäänsä työmaan valmistuttua ja luo siistin yleisilmeen kiinteistölle.

 

Lisätietoja räystäs- ja turvakaidejärjestelmistä antaa:
Arto Korventausta, 040 834 5917
arto.korventausta@katehuolto.fi

www.optimaräystäät.fi