OPTIMA-järjestelmä – nopea ja aikaa säästävä ratkaisu!

Kun vesikattoprojektissa halutaan säästää aikaa, rahaa ja lisätä työmaan turvallisuutta OPTIMA -räystäs- ja turvakaidejärjestelmä on ratkaisu! Tavoitteenamme on ollut löytää räystäs- ja kaideratkaisu, joka on paloturvallinen, nopea asentaa ja muotoilu takaa pitkän elinkaaren ilman kosteusvaurioita.

OPTIMA -järjestelmät valmistetaan mittatilaustyönä. Räystäsjärjestelmän ehdottomina etuina on asennusnopeus. Muita etuja ovat aika säästöt puisiin rakenteisiin ovat moninkertaiset. Tuuletus ja vedenpitävyys, ruostumattomuus, paloturvallisuus ja suora rahallinen säästö puhuvat OPTIMAN puolesta. OPTIMA-järjestelmään kuuluu räystääseen kiinnitettävä turvakaide takaamaan työaikaisen työturvallisuuden.

OPTIMA on laadultaan korkeatasoinen valinta ja tuo jo rakennusaikana kiinteistölle arvokkaan näköisen ilmeen! Räystäämme ovat helposti modifioitavissa erilaisille rakenteille, kuten peltivilla-, termoelementti-, betonielementti- ja teräsrakenteille sekä projektikohtaisille mitoituksille.

Ratkaisu uudenlaiseen kattorakentamiseen

Räystäs- ja kaidejärjestelmän tuotekehityksessä keskiössä oli materiaalitestaukset ja rakenteelliset muutokset, jotta lopputuote mahdollistaa räystäsrakentamisen nopeasti, turvallisesti ja rahaa säästäen!

On mahdollista, että OPTIMA-räystäselementti ja -turvakaide voivat syrjäyttää työläät puurakenteisiin perustuvat räystäät ja turvakaiteet. Räystäselementti estää veden valumisen muihin rakenteisiin ja näin sillä on luonnollisesti puuta parempi korroosiokestävyys. Samalla on voitu lisätä rakennuskohteen paloturvallisuutta.

Tuotteet toimitetaan tilauksesta suoraan tehtaalta mittojen mukaan. Pystymme toimittamaan järjestelmän kolmen viikon sisällä tilauksesta työmaalle. Asennusaika riippuu kohteen koosta ja sen hoitaa kattorakentamisen ammattilaiset. Räystäsjärjestelmät ja -turvakaiteet sopivat kaikentyyppisiin tasakattoihin niin toimisto-, liike-, teollisuus- kuin asuinrakennuksiinkin.

Nopeaa, turvallista, rahaa säästäen – jo työmaan varhaisessa vaiheessa

Tuote on huipussaan, kun tuo se käyttäjilleen usealla eri osa-alueella hyötyjä. OPTIMA -räystäiden ja kaiteiden valmistus on nopeaa, jolloin pystymme sitoutumaan lyhyeen toimitusaikaan.  Tuotteen valmistustekniikka mahdollistaa järkevän hinnoittelun muihin materiaaleihin verrattuna.

Toinen suora säästö tulee työmaalta. OPTIMA-järjestelmien asentaminen tasakatolla on nopeaa puuhaa. Ruuvikiinnityskohteita on muihin ratkaisuihin nähden huomattavasti vähemmän, turvallisuudesta tinkimättä. Koko järjestelmä pystytään asentamaan jo varhaisessa vaiheessa, joka helpottaa muiden vesikatolla tapahtuvien asennustöiden läpivientiä ja nostaa työturvallisuutta.

Useimpiin markkinoilla oleviin räystäs- ja kaidejärjestelmiin verrattuna OPTIMA kaide on myös helppo poistaa ja asentaa uudelleen.

OPTIMA-järjestelmän myötä pystymme tarjoamaan ratkaisun moniin räystäsrakentamisen haasteisiin:

 • Materiaali säänkestävää
 • Nopea valmistusaika mittojen mukaan
 • Nopea asentaa, ei hidasta kattoprojektin läpivientiä
 • Estää veden valumisen muihin talon rakenteisiin
 • Paloturvallinen
 • Säänkestävä ratkaisu
 • Modifioitavissa erilaisille rakenteille
 • Arvokkaan näköinen

Tuntuvia aika- ja kustannussäästöjä

 • Kiinnitystyötä jopa 70% vähemmän kuin vastaavissa järjestelmissä
 • Helppo muuttaa ja siirtää
 • Valmiskomponentteja ei tarvitse työstää työmaalla
 • Vähemmän työmaajätettä