HAEMME NYT TULEVIA BITUMIERISTÄJIÄ marraskuussa alkavan rekrykoulutuksen kautta, joka toteutetaan yhdessä Pirkanmaan TE-palveluiden kanssa Tampereella.

Koulutuksessa saat tarvittavat opit bitumieristäjän työhön ja tuotteisiin, eli Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kattoalan töistä. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja tarkkuutta, mutta Meille on tärkeintä, että olet kiinnostunut alasta ja valmis uusiin haasteisiin!

Alla olevan videon kautta pääset katsomaan, että millaista on kouluttautua ja työskennellä bitumieristäjänä.

Bitumieristäjänä pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisten vedeneristystöiden parissa niin uudis- kuin saneerauskohteissa. Työssäoppimisen aikana tulet oppimaan bitumieristäjän käytännön työvaiheet ja yleiset työperiaatteet, sekä Sinulla on myös mahdollisuus suorittaa työhön tarvittavat kortit (työturvallisuus-, tulityö- ja ea1 -kortti).

Innostuitko tehtävästä? Hae mukaan koulutukseen 5.11. mennessä TE-palveluiden sivustolla!


Teethän hakemuksen huolellisesti, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemusten perusteella. Haastattelut ovat 15.11.2023.

Tarkemmat tiedustelut työtehtävistä ja koulutuksen toteutuksesta: Katehuolto Oy, Arto Korventausta puh. 040 834 5917 tai sähköpostitse arto.korventausta@katehuolto.fi

Tiedustelut koulutukseen hakeutumisesta tai koulutusajan etuuksista: Pirkanmaan TE-toimisto Ulla Leppänen, ulla.leppanen@te-toimisto.fi tai Tomi Aalto, tomi.aalto@te-toimisto.fi