HAEMME NYT TULEVIA BITUMIERISTÄJIÄ kesäkuussa alkavan RekryKoulutuksen kautta, joka toteutetaan yhdessä Pirkanmaan TE-palveluiden kanssa Tampereella.

Koulutuksessa tulet tutustumaan erityisesti bitumikermien käsittelyyn ja tuotteisiin, eli Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kattoalan töistä. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja tarkkuutta, mutta Meille on tärkeintä, että olet kiinnostunut alasta ja valmis uusiin haasteisiin!

Alla olevan videon kautta pääset katsomaan, että millaista on kouluttautua ja työskennellä bitumieristäjänä.

Bitumieristäjänä pääset siis työskentelemään monipuolisesti erilaisten vedeneristystöiden parissa niin uudis- kuin saneerauskohteissakin. Työssäoppimisen aikana tulet oppimaan bitumieristäjän käytännön työvaiheet ja yleiset työperiaatteet, sekä Sinulla on myös mahdollisuus suorittaa työhön tarvittavat kortit (työturvallisuus-, tulityö- ja ea1 -kortti).

Innostuitko tehtävästä? Hae mukaan koulutukseen 16.5.2023 mennessä TE-palveluiden sivustolla!

https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/713814

Teethän hakemuksen huolellisesti, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemusten perusteella. Haastattelut ovat 22.5.2023.

Tarkemmat tiedustelut työtehtävistä ja koulutuksen toteutuksesta: Katehuolto Oy, Arto Korventausta puh. 040 834 5917 tai sähköpostitse arto.korventausta@katehuolto.fi

Tiedustelut koulutukseen hakeutumisesta tai koulutusajan etuuksista: Pirkanmaan TE-toimisto Ulla Leppänen, ulla.leppanen@te-toimisto.fi tai Tomi Aalto, tomi.aalto@te-toimisto.fi

HAUSSA NYT MYÖS: BITUMIERISTÄJIÄ & RAKENNUSPELTISEPPIÄ LAAJASTI ERI ALUEILLE

Haemme nyt laajasti osaavia bitumieristäjiä ja rakennuspeltiseppiä koko Etelä-Suomessa; Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Satakunnassa, Varsinais-Suomessa, Kymenlaaksossa sekä Etelä-Karjalassa!

Meistä ja työnkuvasta:
Katehuolto on pitkäaikainen tekijä – olemme Suomen yksi suurimmista yksityisessä omistuksessa olevista yrityksistä alalla. Toimimme tällä hetkellä kahdeksalla eri seutukunnalla.

Lähes 40 vuoden kokemuksemme myötä, meillä on vakiintuneet yhteistyökumppanit. Käytämme suomalaisia tuotteita työmaillamme ylpeydellä. Projektit vaihtelevat kohteesta riippuen uudisrakennuksista saneerauskohteisiin, asunto-osakeyhtiöistä, varastohalleihin, toimistotaloihin ja kauppakeskuksiin. Mm. Kesko, Supercell, S-ryhmä, VR, Finavia ja UPM ovat luottaneet työhömme. Vedeneristystöiden lisäksi työnkuvaan kuuluvat myös lämmöneristystyöt sekä sokkeleiden vedeneristystyöt ja tietenkin työmaan puhtaanapito.

Mitä odotamme Sinulta?
Työ vaatii kokemusta ja tietoa kattotulitöistä, mutta ennen kaikkea hyvää asennetta. Odotamme työntekijöiltämme reipasta työskentelyotetta ja yhteistyötaitoja. Sinulla tulee olla kokemusta bitumieristäjän tai rakennuspeltisepän työstä ja pystyt työskentelemään työmailla itsenäisesti. Työ on fyysisesti vaativaa, mutta positiivisella asenteella päästään pitkälle. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja luotettavuutta. Aiempi työkokemus on välttämätöntä ja pitkät työsuhteet tai suosittelijat katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme Sinulle?
Teemme pääsääntöisesti urakkaa – pystymme tarjoamaan kannustavan ja motivoivan palkkauksen. Meillä bitumieristäjänä tai rakennuspeltiseppänä voit vaikuttaa palkkaukseen oman työskentelysi kautta.

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, niin olethan pikaisesti yhteydessä alueesi yhteyshenkilöön! Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

YHTEYDENOTOT SUORAAN ALUEELLISEEN YHTEYSHENKILÖÖN

Tampere / Rauma / Pori / Jämsä: Arto Korventausta, 040 834 5917, arto.korventausta@katehuolto.fi

Raisio: Juho Lappalainen, 044 751 0134, juho.lappalainen@katehuolto.fi

Lappeenranta: Antti Liimatainen, 050 336 6726, antti.liimatainen@katehuolto.fi

Vantaa / Lahti / pääkaupunkiseutu : Tommi Heikkilä, 044 747 0024, tommi.heikkila@katehuolto.fi

Kotka: Tomi Valjakka, 044 747 0023, tomi.valjakka@katehuolto.fi